Replica helmen

Replica helmen zijn de perfecte helmen voor de motorsportfanaat, dit zijn namelijk exacte kopieën van diverse motorcoureurs. Veel coureurs rijden met een eigen design op hun helm, welke door diverse fabrikanten vervolgens als replica helmen op de markt worden gebracht. Hierdoor kun jij als fan met het design van jouw favoriete coureur rijden, of koop je gewoon een helm met een gruwelijk mooi ontwerp. Shop jouw favoriete replica helm van Valentino Rossi, Fabio Quartararo, Marc Marquez, Johann Zarco, Joan Mir of vele anderen op Allehelmen.NL!

Filter

Daarom kies je voor een replica helm

Zelfs als je de MotoGP of het WSBK niet kijkt is de keuze voor een replica helm snel gemaakt. De uiteenlopende designs zorgen er namelijk voor dat je altijd wel een ontwerp dat bij jou of je motor past. Ben je op zoek naar helm die alle aandacht trekt of wil je liever een kleur die perfect bij je motor aansluit? Welke keuze je ook maakt, met een replica helm zit je echt altijd goed.

Een replica helm is in de basis vrijwel altijd een integraalhelm of crosshelm, omdat de meeste coureurs hier zelf mee rijden. In een enkel geval zul je een ander type helm tegenkomen, echter komt dit eigenlijk nauwelijks voor.

Is een replica helm namaak?

Een replica helm is een kopie van de helm van een motorcoureur, dit kan in de basis dus exact dezelfde helm zijn. Toch kiezen fabrikanten er soms voor om een iets goedkoper model van hetzelfde design te voorzien. Hierdoor zijn deze kopieën nét iets aantrekkelijker geprijsd. Een replica helm is in geen geval een namaakhelm, ook deze helmen voldoen aan de verplichte ECE 22.05 norm en dus mag je hiermee gewoon de openbare weg op.

Vind jouw nieuwe replica helm

Ook voor je nieuwe racehelm ben je bij Allehelmen.NL aan het juiste adres. Vind hier de replica helm van jouw favoriete motorcoureur en laat zien wie jij steunt in het wereldkampioenschap. Met ons ruime aanbod helmen op ga je hier altijd de replica vinden waar je naar op zoek bent. Waan je dus Valentino Rossi met de helmen van AGV, wees meedogenloos als Marquez met de helmen van Shoei of kies voor een van de vele Shark replica helmen. Waar jouw oog ook op valt, je vind het op Allehelmen.NL!